Hrvatska Deutsch English

Apartman u Vinišće Apartmani Bojanić

Apartmani Bojanić (Vinišće) Iznajmljiv. čamaca/surf Iznajmljivanje bicikla Garaža Usluge prijevoza Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Domaći ljubimci dozvoljeni Klimatizacija Pušači Prigodno za ljude na kolicama/zdravstveno oštećene Mirno TV Gril Internet WLAN


Opis poduzeća:
Apartmani Bojanić se nalaze u malom ribarskom mjestu Vinišću, udaljenom 20 km od Trogira i 48 km od Splita. Idealna su destinacija za miran obiteljski odmor kao i sjedište za obilazak okolnih kulturno-povijesnih mjesta i gradova (Split, Solin, Trogir, Rogoznica, Primošten, Nacionalni park Krka). Na raspolaganju su dva apartmana (A1=6+2 i A2=2+2 osobe).

Uvjeti cijena:
Apartman A1 (cca. 100 m2) se nalazi u prizemlju stambene kuće te je pogodan za pristup invalidnim osobama. Apartman se sastoji od 3 sobe, 2 wc-a s kupatilom, kuhinje i blagovaone. Ispred ulaza se nalazi se dvorište s stolom i stolicama, a istome je omogućen pristup automobilom. Cijena od 50-80€ za cijeli apartman A1 (6+2 osobe) po danu. Apartman A2 (cca. 40 m2) se nalazi na 1. katu kuće i ima poseban ulaz sa bočne strane iste. Ispred ulaza je balkon sa stolom i stolicama za ugodan boravak na svježem zraku. Apartman se sastoji od sobe, kuhinje s blagavaonom te WC-a s kupatilom. Cijena od 25-40€ za cijeli apartman A2 (2+2 osobe) po danu. U apartmanima je dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca! Bežični pristup internetu je besplatan i neograničen! Apartmani se nalaze 150 m od mora i najbliže plaže, svega 3 minute pješice.

Poslati potražnju
Apartman
od:25.00 €
Zvijezdice: **
Ležajevi: 12
Dolazak:
Prijava: od 14:00 sati na dan dolaska. Odjava: do 10:00 sati na dan odlaska.


Kategorija:
Iznajmljivanje čamaca/surferskih dasaka, Iznajmljivanje bicikla, Garaža, Usluge prijevoza, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Domaći ljubimci dozvoljeni, Klimatizacija, Pušači, Prigodno za ljude na kolicama/zdravstveno oštećene, Mirno, TV Gril, Internet WLAN.
Adresa:
Apartmani Bojanić
Obitelj Bojanić
Smokvina 15.
21226 Vinišće
Telefon: +385(0)21892086
Fax:
email: Poslati potražnju
Internet: