Hrvatska Deutsch English

Seosko gazdinstvo u Vodnjan House Bozac

House Bozac (Vodnjan) Iznajmljivanje bicikla Garaža Mogućnost konferencija Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Domaći ljubimci dozvoljeni Pušači Mirno TV
Bauernhof Vodnjan House Bozac Bild 1 Opis poduzeća:
Kuća Božac, nalazi se na mirnom prostranstvu zelenila i prirodnih znamenitosti. Kuća ima kapacitet za 6 osoba. U blizini se nalazi agroturistički restoran u koje možete kušati istarske specijalitete. Posjetiti ćete i stočnu farmu, zabaviti se i uživati u ljepoti Istre. San pretvoriti u javu, dođite, mi vas čekamo.

Uvjeti cijena:
Kuća za 6 osoba od 40 EUR dnevno. Doručak-ručak (polupansion hrane bez spavanja) od 25 EUR. Doručak 5 EUR. Popusti za djecu do 7 godina.
Kalendar rezervacija
Prijaviti u karta
Poslati potražnju
Seosko gazdinstvo
od:40.00 €
Zvijezdice: *****
Ležajevi: 8
Dolazak:
Dolazak u 14,00 sati, odlazak u 10,00 sati.U lipnju,srpnju, kolovozu i rujnu dan za dolazak i odlazak je subota. Min.boravak 7 dana. U mjestu Vodnjan (Istra-jug), nakon prijelaza preko pruge, na prvom raskrižju skrenete desno. Nakon 2500 m, mjesto Guran, skrenete desno, nakon 200m opet desno i došli ste na odredište.
Bauernhof Vodnjan House Bozac Bild 2 Kategorija:
Iznajmljivanje bicikla, Garaža, Mogućnost konferencija, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Domaći ljubimci dozvoljeni, Pušači, Mirno, TV
Adresa:
House Bozac
Sandra Božac
St.Guran 021
52215 Vodnjan
Telefon: 052 512 310
Fax: 052 512 537
email: Poslati potražnju
Internet:

Paušalne ponude:
Od ožujka do lipnja možete kušati i kupiti domaći ovčji sir, te sudjelovati u proizvodnji po cijeni od 20EUR/osoba.