Hrvatska Deutsch English

Apartman u Dubrovnik Apt Park Gradac Dubrovnik - best rated

Apt Park Gradac Dubrovnik - best rated (Dubrovnik) Usluge prijevoza Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Domaći ljubimci dozvoljeni Klimatizacija Pušači Mirno TV Internet WLAN
Ferienwohnung Dubrovnik Apt Park Gradac Dubrovnik - best rated Bild 1 Opis poduzeća:
Apartman se nalazi u stoljetnoj kamenoj kući u samoj blizini staroga grada s pogledom na stari grad i tvrđavu Minčetu, usred predivnog parka Gradac, koji pruza prirodnu inhalaciju zbog blizine mora i borove sume. Organiziramo transfere iz zracne luke Dubrovnik, morskih luka , autobusnih postaja do Vaseg odredista, hotela ili privatnog smjestaja.

Uvjeti cijena:
Stan je 58m2 namijenjen je 5 osoba, a sastoje se od 1 spavaća soba s bračnim krevetom, jedna spavaća soba s trostrukim krevetom, kupaonica, kuhinja, hodnik, klima uređaj, perilica rublja, tv veliki vrt s terasom stolom i stolicama. dječji krevetić na upit bežičnu internet vezu. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Niske Alergen Okoliš djeca dobrodošli Priprema personalizirani hrane paket za dolazak na zahtjev. Plaćeni parking na ulici ili u obližnjoj garaži. Zračna luka usluga prijenosa. Oni su samo nekoliko stepenica doći u stan park Gradac, tako je pogodan za vrlo stare osobe ili osobe s dissabilites ali ne u invalidskim kolicima. Apartman je potpuno opremljen i obnovljen, ali još uvijek ćete naći povijest Dubrovnika u vrata, prozora, kamenim stubama, nekoliko dizajnera detaljima iz starog namještaja ili samo pogled s prozora
Kalendar rezervacija
Prijaviti u karta
Poslati potražnju
Apartman
od:60.00 €
Zvijezdice: ***
Ležajevi: 5
Dolazak:
-dolazak tokom cijlog dana -odlazak do 12.00h Apartman se nalazi 300 metara od ulaza u stari grad, Pile, nakon hotela Hilton. Besplatni parkin je udaljen 150 metara od apartmana.
Ferienwohnung Dubrovnik Apt Park Gradac Dubrovnik - best rated Bild 2 Kategorija:
Usluge prijevoza, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Domaći ljubimci dozvoljeni, Klimatizacija, Pušači, Mirno, TV Internet WLAN.
Adresa:
Apt Park Gradac Dubrovnik - best rated
Lasić
Od graca 14
20000 Dubrovnik
Telefon: +385 98 480742
Fax:
email: Poslati potražnju
Internet: http://www.dubrovnik-excursion.com