Hrvatska Deutsch English

Apartman u Pakoštane Apartman Stella

Apartman Stella (Pakoštane) Prigodno za alergičare Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Klimatizacija Pušači Mirno TV Gril Internet WLAN
Opis poduzeća:
Apartman Stella je objekt s 4 apartmana. Svaki apartman ima kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicu s WC-om, dvije spavaće sobe i balkon. Kuhinja je bogato opremljena, a u kupaonici se nalazi perilica rublja. Dječji krevet, hranilica za bebe i glačalo su dostupni uz traženje, no bez nadoplate. Objekt se nalazi u mirnom dijelu mjesta. Pušenje je dozvoljeno isključivo na balkonu

Uvjeti cijena:
Cijena noćenja ovisi o terminu dolaska te o broju osoba. Djeca do 5 godina na plaćaju smještaj. Cijena se kreće od 50€ za dvije osobe ili 60€ za četiri osobe u pred ili post sezoni, pa do 75€ za dvije odnosno 85€ za 4 osobe u glavnoj sezoni. U cijenu je uključeno noćenje i korištenje svega što je na raspolaganju u objektu: kuhinjski uređaji (štednjak, pećnica, mikrovalna pećnica, aparat za filter kavu, kuhalo za vodu, hladnjak), klima uređaj, perilica rublja, televizor sa satelitskim programom, internet, posteljina, ručnici, parking i svi zajednički prostori pod video nadzorom, alarm, kutija s prvom pomoći, dezinficijens za ruke, glačalo na zahtjev.

Poslati potražnju
Apartman
od:60.00 €
Zvijezdice: ***
Ležajevi: 4
Dolazak:
Registracija iza 15:00 sati, a odjava do 11:00 sati. Objekt se nalazi 50 m od glavne magistralne ceste. Lokaciju je moguće naći na google kartama.
Kategorija:
Prigodno za alergičare, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Klimatizacija, Pušači, Mirno, TV Gril, Internet WLAN.
Adresa:
Apartman Stella
Grgo Čuljak
Vranska 2, Drage
23211 Pakoštane
Telefon: +38598233195
Fax: //
email: Poslati potražnju
Internet: