Hrvatska Deutsch English

Apartman u Rovinj Villa Valdibora

Villa Valdibora (Rovinj) Iznajmljivanje bicikla Sauna Kada s turbulencijom Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Domaći ljubimci dozvoljeni Klimatizacija Pušači Mirno TV
Opis poduzeća:
Nakon kompletne adaptacije 2002 godine u pješačkoj zoni Rovinja otvorena je Villa Valdibora, smještena u romantičnoj rovinjskoj ulici u srcu starog grada izgrađenog u 17. stoljeću, u čijim su zgradama boravili Napoleon Bonaparte, Jules Verne, James Joyce i drugi romantici i pustolovi. Na svakom od četiri kata Ville nalazi se odvojen apartman ukusno stilski namješten.

Uvjeti cijena:
Cijene apartmana krecu se od 90€ dnevno do 340€ dnevno ovisno o sezoni i o broju gostiju u jednom apartmanu. Kućni ljubimci su dobrodosli po cijeni od 8€ dnevno.

Poslati potražnju
Apartman
od:90.00 €
Zvijezdice: ****
Ležajevi: 16
Dolazak:
Villa Valdibora nalazi se u centru starog grada Rovinja. Nase osoblje sacekat ce Vas na rampi na ulazu u sam grad te otpratiti Vas do hotela. Registracija gostiju je od 14.00 sati, a odjave gostiju su do 11.00 sati.
Kategorija:
Iznajmljivanje bicikla, Sauna, Kada s turbulencijom, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Domaći ljubimci dozvoljeni, Klimatizacija, Pušači, Mirno, TV
Adresa:
Villa Valdibora
Zvonko Nogolica
Silvano Chiurco 8
52210 Rovinj
Telefon: +385(0)52/845 040
Fax: +385(0)52/845 050
email: Poslati potražnju
Internet: