Hrvatska Deutsch English

Apartman u Vinisce Apartmani Kostovic

Apartmani Kostovic (Vinisce) Usluge prijevoza Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Domaći ljubimci dozvoljeni Klimatizacija Pušači Mirno TV Gril Internet WLAN
Opis poduzeća:
A1 (2 + 1) - 45 m2 :1 spavaća soba s bračnim krevetom i kaučem te terasa 8m2, kupaonica s tušem, bide i prozor, dobro opremljena kuhinja sa električnim štednjakom (2 ploče). Balkon na SZ strani kuće s pogledom na more. A2 (5 + 3) 100 m2:2 spavaće sobe (soba1: bračnim krevetom i krevetom za 1 osobu,soba2: s bračnim krevetom i kaučem).Dnevna soba s kaucem na razvlačenje za 2.

Uvjeti cijena:
A1(2+1)-jednosobni apartman od: svibanj i listopad 36Eur ; lipanj i rujan 40E; srpanj i kolovoz 46Eur. A2(5+3) trosobni apartman od :svibanj i listopad 75Eur ; lipanj i rujan 81E; srpanj i kolovoz 86Eur. Boravišna taksa je uključena u cijenu. Parking je osiguran i besplatan. Korištenje roštilja i zajedničke terase je besplatno. Korištenje klime se plaća 8E po danu. Kućni ljubimci na upit (5E po danu). Vez za brod po dogovoru (5E po danu).

Poslati potražnju
Apartman
od:75.00 €
Zvijezdice: ***
Ležajevi: 11
Dolazak:
U Vinišće možete doći cestom, zrakom i morem. Općina Marina je smještena uz Jadransku magistralu koja povezuje jug Hrvatske s Europom. Ako dolazite sa sjevera, glavna cesta D1 koja ide od Zagreba preko Karlovca, Gračaca i Knina, Drniša će vas dovesti do Marine- Vinišća. Ako dolazite iz Italije, trebate ići Jadranskom magistralom preko Rijeke, Senja, Zadra i Šibenika. Dolazak iza 14 sati , odlazak do 10 sati. U Vinišće možete doći na više načina. Zračna luka -Resnik- je udaljena samo 15 kilometra od Marina. Blizu Marine (oko 40 km) se nalazi grad Split. Split je izuzetno dobro povezan s ostatkom Europe. U centru se nalaze autobusna stanica, kolodvor i luka. Ako dolazite u Split morem, možete uzeti linije iz Rijeke, Zadra i Dubrovnika (duž obale) ili linije iz Ancone, Pescare, Bari ili Venecije.
Kategorija:
Usluge prijevoza, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Domaći ljubimci dozvoljeni, Klimatizacija, Pušači, Mirno, TV Gril, Internet WLAN.
Adresa:
Apartmani Kostovic
Jasmina Kostovic
Kosinac 21
21226 Vinisce
Telefon: +385(0)989576062
Fax:
email: Poslati potražnju
Internet: