Tražiti smještaj Ponude Last Minute Paušalne ponude Poslati potražnju

Hrvatska Deutsch English

Apartman u Vir Apartmani Brekalo-Bonaca

Apartmani Brekalo-Bonaca (Vir) Iznajmljiv. čamaca/surf Iznajmljivanje bicikla Usluge prijevoza Prigodno za alergičare Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Klimatizacija Pušači Mirno TV Fitness soba Gril Internet WLAN
Opis poduzeća:
Apartmani Bonaca smještene su u obiteljskoj kući koja se nalazi svega 90 m. udaljenosti od mora i plaža, i 2000 m udaljenosti od svih važnijih turističkih objekata. Apartmani Bonaca se nalaze na početku otoka Vira, oko 1 km udaljeni od mosta. Apartmani su novouređeni, moderno namješteni i ugodni za obitelji s djecom. Svaki apartman ima poseban ulaz i nudi ugodan obiteljski u

Uvjeti cijena:
Apartmani za 3 osobe 50 eura za noć, Apartman za 4 osobe 60 eura za noć. Klima uređaj, parking i priključak na internet su uključeni u cijenu.
Kalendar rezervacija
Prijaviti u karta
Poslati potražnju
Apartman
od:30.00 €
Zvijezdice: ***
Ležajevi: 10
Dolazak:
Sa autoceste Zagreb-Split izlaz Zadar 1. Pratiti pravac Nin-Privlaka-Vir. Nakon mosta 600 m na lijevoj strani nalaze se Apartmani Brekalo-Bonaca. Ulaz u apartman od 14 sati, odlazak iz apartmana do 10 sati.
Kategorija:
Iznajmljivanje čamaca/surferskih dasaka, Iznajmljivanje bicikla, Usluge prijevoza, Prigodno za alergičare, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Klimatizacija, Pušači, Mirno, TV Fitness soba, Gril, Internet WLAN.
Adresa:
Apartmani Brekalo-Bonaca
Stipe Brekalo
Virski put 156
23234 Vir
Telefon: +38523346173
Fax:
email: Poslati potražnju
Internet: