Hrvatska Deutsch English

Hotel u Slatine Hotel Vila Tina

Hotel Vila Tina (Slatine) Iznajmljivanje bicikla Garaža Sauna Usluge prijevoza Wellness Balkon/terasa Prigodno za obitelj/djecu Prigodno za bicikliste Klimatizacija Pušači Mirno TV Gril Internet WLAN


Opis poduzeća:
Obiteljski hotel Vila Tina nalazi se na samo 10 metara od plaže, a uključuje besplatni WiFi, besplatno parkiralište i besplatan pristup sauni. Objekt nudi domaći ugođaj, a smješten je u naselju Arbanija na poluotoku Čiovu, 4 km od Trogira koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Uvjeti cijena:
Jednokrevetna soba varira od 40 do 61 EUR po danu, ovisno o mjesecu u kojem dolazite. Dvokrevetna soba od 60 do 94 EUR po danu. Nadoplata za de lux sobu s direktnim pogledom na more je 15 EUR po danu. Svim gostima je besplatan parking u neposrednoj blizini hotela, kao i besplatno korištenje Spa i Saune, Interneta i doručka koji se poslužuje kao buffet. Popust za djecu od 3 do 12 godina s dvoje odraslih u sobi je 50 %,a djeca do 3 godine su gratis.

Poslati potražnju
Hotel
od:60.00 €
Zvijezdice: ***
Ležajevi: 40
Dolazak:
Registracija u hotel je od 14 do 24 sata. Odjava do 10 sati. U slučaju kasnijeg odlaska poslati upit. Hotel se nalazi 4 km od UNESCO grada Trogira. S lijeve strane nakon što se prijeđe veliki most samo pratite glavnu cestu.


Kategorija:
Iznajmljivanje bicikla, Garaža, Sauna, Usluge prijevoza, Wellness, Balkon/terasa, Prigodno za obitelj/djecu, Prigodno za bicikliste, Klimatizacija, Pušači, Mirno, TV Gril, Internet WLAN.
Adresa:
Hotel Vila Tina
Marina Šalov
Cesta domovinske zahvalnosti 63
21224 Slatine
Telefon: 0038521888001
Fax: 0038521888336
email: Poslati potražnju
Internet: